Путін виступив перед росіянами у куртці за 1,5 млн рублів (ФОТО)

18.03.2022 18:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Президент країни-окупанта Володимир Путін виступив перед росіянами у брендовій куртці за 1,5 мільйона рублів. На цю деталь звернула увагу низка Telegram-каналів.

У брендовій куртці російський диктатор з'явився на концерті з нагоди річниці анексії українського Криму та на підтримку війни в Україні.

Навіть ті факти, що РФ знаходиться на межі дефолту, а люди влаштовують битви за цукор, не завадили російському гаранту вийти до людей у куртці свого улюбленого бренду Loro Piana вартістю майже півтора мільйона рублів (близько $12 тисяч).

null
Фото з мережі Інтернет

Під час виступу Путіна на стадіоні «Лужники» майоріли плакати з новітньою симовлікою фашистської Росії: «Zа Россию», «Zа мир без нацизма», «Россия, Донбасс, Крым».

Як повідомляв «Главком», втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в Україну склали понад 14 тис. військовослужбовців, а також 450 танків і більше 100 вертольотів. На жодному з напрямків наступу російська армія не досягла стратегічного поступу. 

Путін. Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews