Настя Каменських тремтіла під час запису пісні "Я - Україна" (ВІДЕО)

19.03.2022 00:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Українська співачка Настя Каменських розповіла, як народжувалася нова пісня про війну «Я – Україна» і які емоції вона пережила, записуючи її. Про це сьогодні ввечері вона повідомила в ефірі загальноукраїнського телемарафону, передає «Главком».

За словами Каменських, текст пісні написав її чоловік Олексій Потапенко (Потап), музику – вона разом з Потапом.

- Я, як артист, окрім волонтерства, через пісню можу підбадьорити свій народ. Для мене це дуже важливо. Цією піснею хотіла сказати, що ми дуже сильні, що ми єдині, що ми вже переможці. Я дуже пишаюся своєю країною, – заявила вона.

Каменських зізналася, що не могла записати пісню «Я – Україна», тому що багато плакала та тремтіло все тіло.

- Чесно, це було дві-три години і я не могла записати цю пісню. У мене ще такого ніколи не було. Навіть зараз, коли бачу, як моєю піснею люди діляться в мережі, я не можу стримувати сльози. У пісню вкладено багато любові та болю, – наголосила співачка.



Водночас українська артистка побажала громадянам Росії сміливості, оскільки вони практично ніколи публічно не висловлювали не згоду з тим, що їм не подобається. І якщо би росіянам можна було б відкрити очі (від прокремлівської пропаганди – «Главком»), вони були би в шоці, вважає Каменських.

У пісні «Я – Україна» Настя Каменських заспівала про те, що ворожі кулі ранять нашу країну, але не зможуть здолати українців. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews