Посольство Республіки Корея передало продуктові набори переселенцям у Чернівцях (ФОТО)

20.03.2022 00:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея Кім Хьонг Те відвідав Чернівецький багатопрофільний ліцей, в якому знайшли прихисток понад три сотні переселенців. Це люди, які втекли від путінських ракет, покинувши домівки на Київщині, Харківщині, Чернігівщині, Дніпропетровщині, Луганщині.
 
- У Кореї є різні організації, які підтримують український народ. Наша держава вже надала Україні гуманітарну допомогу на суму понад 10 млн. доларів. Продукти харчування, які ми тепер привези у чернівецький ліцей - це підтримка від нашого посольства, - сказав Кім Хьонг Те.
 
Заступниця начальника Чернівецької ОВА Ірина Ісопенко подякувала буковинським партнерам за важливу підтримку у воєнний час:
 
- Всі сили і можливості, які є на Буковині та в Україні загалом, ми спрямовуємо на підтримку переселенців. Вдячні вам за повне розуміння того, як допомагати українцям.
 
Фото Чернівецької ОДА

Фото Чернівецької ОДА

Фото Чернівецької ОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews