“Лучше таракана нашего е***ните”: у мережі з’явилися записи розмов “українців” із білоруськими військовими

24.03.2022 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки України оприлюднив записи телефонних розмов “українців” із військовослужбовцями збройних сил Білорусі. Імена перемовників, а також їхні посади та компетенції не уточнюються. 

Двоє співрозмовників з білоруського боку є чинними військовими білоруської армії, ще один звільнився у 2011-му. “Українці” повідомляють білорусам, що володіють особистою інформацію про них та їхні родини, а також просять не вступати у війну з Україною, на якій їх чекатиме смерть.

Подаємо записи та розшифровки розмов (мовою оригіналу):

Розмова 1

– Есть информация, что вы на границе, это правда? Будете заходить в Украину и воевать? Имейте в виду, что здесь вас всех убьют. Вы знаете, сколько россиян уже погибло здесь?

– Я вас понимаю.

– Я набираю вас, чтобы предотвратить ошибку, потому что здесь вы точно погибнете.

Розмова 2

- Ты служишь сейчас? Где-то в военной части сейчас?

- Я тебе говорю, что никакого отношения к этому иметь не хочу. Ушел оттуда в 11-м году. В руки даже автомат брать не хочу, потому что это неправильно. С моей стороны в сторону Украины никаких враждебных действий, намерений даже в мыслях нет.

Розмова 3

- Сергей, знаем о вас все, о каждом бойце в вашей роте.

- Я понял. Мы, если честно, и сами здесь в а*е, здесь у половины моей роты родственники в Украине живут.

- Если вы сюда зайдете, то просто умрете. Мы вас ждем с Байрактарами.

- Б*ь, да мы все в а*е! Думаем отказаться всей ротой как только перейдем. Но куда идти? Как? Лучше таракана нашего е*ите!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews