Сервіс Uber працюватиме у Чернівцях

25.03.2022 11:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Компанія Uber працюватиме у Чернівцях. Після початку повномасштабного вторгнення Росії, сервіс тимчасово призупиняв роботу, нині ж вирішив відновити діяльність у п’яти українських містах. Окрім столиці Буковини, це також Вінниця, Івано-Франківськ, Львів та Тернопіль.

За промокодом «SLAVAUA» компанія пропонує знижки до 150 гривень на три поїздки до 31 березня 2022 року.

- Uber продовжуватиме працювати над відновленням роботи в інших містах України, надаючи пріоритет безпеці та тісній співпраці з місцевою владою й неурядовими організаціями. Наразі всі платежі за поїздки в Україні у повному обсязі надходять водіям, Uber не бере комісій, – коментує Марчін Мочирог, генеральний менеджер Uber у Центральній та Східній Європі.

Uber також оголосив, що надав понад $3,5 мільйона на гуманітарну підтримку України. Компанія запустила опцію «Uber для України» у 75 містах у 16 країнах світу. Кожен користувач, який обирає цю опцію для своєї поїздки, робить свій внесок у допомогу Україні. Всі пожертви надходять до Міжнародного комітету порятунку.

Крім того, поїздки між Львовом і польським кордоном тепер доступні за допомогою додатка Uber та спеціальної опції Uber Aid для полегшення евакуації та благодійної діяльності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews