Киянка врятувалася від путінських ракет та волонтерить у Чернівцях (ВІДЕО)

26.03.2022 12:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уранці волонтер, а вдень – директор. Такий графік роботи від початку війни у киянки Ольги. Разом із сім’єю вона втекла від путінських ракет до Чернівців. Перебуваючи в безпеці, долучилася до волонтерських лав Гуманітарного штабу Буковини.

- Не могла сидіти склавши руки. Дізнавшись про цей хаб у Чернівцях, одразу вирішила, що працюватиму тут. Бо ж в такий складний час ми мусимо допомагати один одному, – сказала Ольга.

Жінка розповідає, що вже працювала у штабі і пакувальницею, і прибиральницею. Наразі ж щодня по п’ять годин із командою волонтерів сортує подушки та покривала, які згодом передають переселенцям і українським захисникам. Не забуває жінка і про роботу, якою займалася до війни.

- Я є директором аудиторської фірми «Фортел». Зараз ми з командою працюємо дистанційно. Беруся до роботи у другій половині дня, одразу ж, як повертаюся із штабу. Вважаю, що, за можливості, мають працювати усі, аби забезпечувати економіку України та перемогти ворога, – зазначила Ольга.

 

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews