У Чернівцях відновлюють нічний вивіз сміття

Також встановлено понад 70 додаткових контейнерів для твердих побутових і великогабаритних відходів

27.03.2022 00:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Через комендантську годину протягом останнього місяця вивіз сміття у Чернівцях відбувався з 7:00 до 20:00, а не вночі, як це було раніше.
 
Як наслідок – переповнені вже в першій половині дня сміттєві баки, ускладнення роботи працівників через міський трафік, порушення правил паркування і заставлені міжбудинкові проїзди.
 
Тепер вивіз сміття вночі відновлюється, адже вже отримано тимчасові перепустки на період дії комендантської години для «Альтфатер-Чернівці» та «Укрвторресурси-Буковини» — підприємств, що перемогли у відкритому конкурсі на надання послуг з вивезення відходів.
 
- Окрім того, у місті було встановлено понад 70 додаткових контейнерів для твердих побутових і великогабаритних відходів, щоб забезпечити чистоту Чернівців в умовах збільшення кількості людей, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Мирної ночі чернівчанам та легкої роботи всім, хто забезпечує нашу життєдільність і безпеку вночі.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews