Харків'янка набиває патріотичні тату в Чернівцях (ВІДЕО)

01.04.2022 00:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Майстриня тату Анастасія Кулікова після нападу Росії на Україну переїхала з Харкова до Чернівців. Тут робить татуювання з українською символікою. Розповідає, що попит на них зріс. Якщо раніше взагалі не робила патріотичні тату, то зараз майже усі замовлення — це ескізи прапора, маків чи фрази про “рускій воєнний корабль”.

Про це розповідається у сюжеті Суспільного.

Анастасія набиває клієнтці тату маку, заклеєного пластиром. На ньому намалює кольорові синьо-жовті серця. Майстриня розповідає, що раніше взагалі не купувала кольорових фарб, нині ж всі хочуть тату з відтінками національного прапора.

— Синя та жовта фарби дуже популярні, вони обов’язково мають бути, хоча б трішки. Я робила багато сердечок цими кольорами, — розповідає Анастасія.

 

Тату-майстриня приїхала з Харкова два тижні тому. Дівчина писала студіям в Чернівцях, аби знайти роботу. Займається татуюванням понад два роки.

— Я прийшла до студії, мене зустріла власниця Катя. Заспокоїла мене, обійняла і сказала, що все буде добре. У мене був страх, що людям тату зааз взагалі не потрібно, але виявилось, що це не так, — каже майстриня.

 

Роботу тату-студії відновили нещодавно, бо вважають, що бізнес має працювати. Власниця Катерина Яковенко говорить, що за цей час працевлаштували п'ятьох майстрів з інших регіонів.

— Зараз бум, збільшилась кількість людей в місті. У когось було по 2-3 клієнти в день і це досить велика кількість, — каже Катерина.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews