Історія про отруєні пиріжки виявилась правдою: окупантів труять місцеві жителі та алкоголь

02.04.2022 19:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Українці чинять опір окупантам всіма доступними засобами. Отруєними пиріжками українці «пригостили» росіян з 3-ї мотострілкової дивізії РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«За наявною інформацією, місцеві жителі Ізюмського району (Харківська область) «пригостили» росіян з 3-ї мотострілкової дивізії РФ отруєними пиріжками. В результаті двоє окупантів загинули одразу, ще 28 потрапили до реанімації. Їхній поточний стан – уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Ще близько 500 військовослужбовців 3 мотострілкової дивізії РФ знаходяться в лікарнях внаслідок важкого отруєння алкоголем невідомого походження.

Російське командування списує ці випадки на так звані «не бойові втрати».

"Главком" нагадує, що ще на початку російського вторгнення українські захисники після одного із боїв знайшли у кинутих рашистськими окупантами речах індивідуальні раціони харчування, так звані сухпайки – і виявили, що вони також є протермінованими, причому, на відміну від перев’язувальних пакетів, ще з 2015 року.

Імовірно, через це та проблеми із підвезенням їжі окупанти почали красти в українських селах курей.

Утім, українці дають відсіч окупантам і на цьому фронті. Згідно із перехопленими розмовами рашистських військовослужбовців, одна із українських бабусь нагодувала росіян отруєними пиріжками, знищивши таким чином вісьмох окупантів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews