Британська розвідка: “Ми знали, що путін планує терор в Україні”

04.04.2022 17:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Британські розвідники знали про намір російської армії влаштувати насильство проти цивільних під час вторгнення в України. Про це у Twitter написав Річард Мур, очільник розвідувальної служби МІ-6.

–Ми знали, що план вторгнення путіна включав у себе численні страти цивільного населення з боку армії та розвідувальних служб. Страти мирних жителів жахають і шокують, – повідомив Мур.

Тим часом міністерство оборони Великої Британії оприлюднило свіжу аналітику щодо російсько-української війни. За інформацією британських військових, російські війська перекидають основні сили на східний фронт на Донбасі та все ще не відмовляються від планів атакувати Україну з Чорного та Азовського морів. Однак ціллю номер один для путіна зараз є Маріуполь. Ворог хоче захопити місто, щоб розчистити коридор від анексованого Криму до Херсона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews