Тепер – офіційно: Жириновський таки помер

06.04.2022 14:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

"Після тяжкої та тривалої хвороби пішов із життя володимир вольфович жириновський", – написав у своєму телеграм-каналі в’ячеслав володін, спікер держдуми рф. Обставини смерті не уточнюються.

володимир жириновський розпочав політичну діяльність наприкінці 80-х. У 1993-му він очолив “ліберально-демократичну партію росії” (ЛДПР). жириновський неодноразово робив скандальні та провокативні заяви, в тому числі – в бік України. Від початку спровокованого росією воєнного конфлікту на Донбасі в 2014-му політик виступав за повномасштабне вторгнення в Україну. А напередодні нього прямо говорив про намір рф захопити нашу країну разом із найближчими європейськими державами.

9 лютого з’явилася інформація, що жириновський потрапив у клінічну лікарню москви із коронавірусом у важкій стадії. 25 березня деякі російські ЗМІ написали про смерть жириновського, однак спікер держдуми володін спростував цю інформацію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews