Playboy зробив спецвипуск про війну в Україні

07.04.2022 15:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Українська редакція журналу Playboy випустила спеціальний номер, присвячений війні з росією.

Про це повідомляється на сторінці видання в Фейсбуці.

– Більше 15 років Playboy був про красу. Про естетику та свободу бажань. Сьогодні в нашу країну прийшла війна. І єдине бажання зараз – перемога. Єдине про що хочеться кричати – про безжальні воєнні реалії. Їх має побачити весь світ. Тепер Playboy Ukraine покаже іншу сторону свободи – справжню незалежність цілої нації. Героїчність захисників України, сміливість українців надихнули нас створити цей спецвипуск, – йдеться у дописі.

До воєнного спецвипуску Playboy Україна увійшли світлини, що фіксують правду про російсько-українську війну. Епіграфом до нього стала цитата засновника Playboy, Г’ю Гефнера:

– Справжні непристойності не мають стосунку до сексу. Справжні непристойності – це війна, насильство та вбивство один одного.

Наразі доступна електронна версія номеру. За словами редакції, друкована вийде “після нашої перемоги”.

Вартість спецвипуску Playboy можна визначити самостійно, починаючи від 10 євро. Кошти з продажу підуть на гуманітарну допомогу, забезпечення лікарень та купівлю автомобілів швидкої допомоги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews