Окупанти атакували Харків новими видами бомб (ФОТО)

10.04.2022 07:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Останні два дні російські військові обстрілюють Харків не тільки снарядами і «Градами», але ще і новими видами бомб, які спускають на парашутах.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов, пише "Главком".

- Два останні дні поряд з мінами, снарядами і «Градами» Харків стикається з бомбардуванням новими видами бомб. Російський агресор спускає їх на парашутах, – заявив Терехов.

При цьому він попросив місцевих жителів ні за яких обставин не наближатися до таких парашутів, і відразу ж повідомляти про них рятувальникам за телефонами 101 і 112.

- Зруйновано 1716 будинків. Мета агресора зрозуміла – викликати паніку і зламати наш дух. Але ми не дозволимо цьому статися. Закликаю по можливості, особливо в нічний час, знаходьтеся в укриттях, бомбосховищах, станціях метро, – додав глава міста.

Він також розповів, що через війну багато людей залишилися без роботи і зазнають труднощів. З завтрашнього дня буде збільшена роздача гуманітарної допомоги – продуктів і предметів першої необхідності.

- Попри те, що ворог вчора розбомбив наші теплиці, ми всі найближчими днями будемо висаджувати квіти і створювати найкрасивіші клумби в Україні, – зазначив Терехов.

null
Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, начальник військової розвідки України Кирило Буданов заявив, що російські окупанти проводять перегрупування своїх військ, щоб відновити спроби наступу на Харків. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews