Рашисти випустили по Україні майже дві тисячі ракет

11.04.2022 07:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Російські війська витратили на удари по Україні вже під 2 тисячі ракет. Крім того, була випущена незліченна кількість авіабомб, артилерійські снаряди, міни. Про це у відеозверненні сказав президент України Володимир Зеленський.

- Вони витратили на удари по Україні вже під дві тисячі ракет, незліченну кількість авіабомб і артилерійських снарядів, мін – а ми нібито винуваті. Вони катували та вбивали на нашій землі – а ми винуваті. Вони депортували сотні тисяч українців, українок, наших дітей – а все одно ми нібито винуваті, – заявив Зеленський. - Коли боягузство наростає, воно перетворюється на катастрофу. Коли людям не вистачає сміливості, щоб визнати свої помилки, вибачитися, адаптуватися до реальності, навчитися, вони перетворюються на монстрів. А коли світ це ігнорує, монстри вирішують, ніби це світ повинен адаптуватися під них. Україна все це зупинить. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews