Неподалік Гуляйполя загинув відважний кулеметник з Буковини

16.04.2022 19:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У важкому нерівному бою при звільненні населеного пункту в Запорізькій області за свободу України загинув відважний боєць, кулеметник підрозділу Запорізької окремої бригади територіальної оборони головний сержант Алекса Владислав Марінович із села Молниця Чернівецького району.

Про це повідомили на FB-сторінці Герцаївської ОТГ.

Сьогодні тіло захисника доставили до Молниці. Місцеві зустрічали Героя живим ланцюгом. Попрощатися з Владиславом можна у оселі його дідуся, Алекси Аурела.

Похорон відбудеться завтра, 17 квітня, об 11.30. Заупокійну панахиду відслужать у Свято-Вознесенській церкві с. Молниця.

"Розділяємо біль утрати та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати за найдорожчою для Вас людиною. З вдячністю низько вклоняємося Тобі, Воїне, за те, що ціною власного життя захищав нашу рідну землю! Вічна тобі пам'ять та Царства Небесного, Герою!" - йдеться у повідомленні громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews