Звільнено кілька населених пунктів Харківщини

17.04.2022 21:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Українські військові провели кілька успішних операцій в Харківській області. Вдалося звільнити Базаліївку, Леб‘яже й частину Кутузівки. Про це у Telegram повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Під час контрнаступу українські захисники звільнили кілька населених пунктів, а в районі села Мала Рогань – просунулися далі на схід, пише "Главком".

Військові ефективно стримують окупантів на інших напрямках від Харкова. Днями було знищено п’ять російських танків, 10 броньованих одиниць техніки.

«Всі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів. Місто під надійним захистом ЗСУ, ми не раз повторювали, що прорахували всі сценарії росіян. І до всіх ми добре підготувалися», – пише Синєгубов.

Сьогодні були обстріли із реактивних систем залпового вогню та артилерії центральної частини міста, житлового району Салтівка. На жаль, є постраждалі – 20 осіб, загинули – 5. Пошкоджені багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура.

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Харкова 17 квітня загинули п'ятеро людей, 13 поранені.

Згідно з інформацією Генштабу, ворог частково блокує Харків і намагається штурмувати «Азовсталь». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews