У Чернівцях тепер прибиратимуть по-новому

18.04.2022 14:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях внесли суттєві зміни до вимог з прибирання. Відтепер обов’язковим є механізоване прибирання адже ручне прибирання не зовсім ефективне.
 
Окрім прибирання за графіком, підрядник тепер зобов'язаний прибирати ще й за потреби. Тобто, якщо на підпорядкованій йому території брудно, він зобов’язаний провести позачергове прибирання).
 
Також підрядники прибиратимуть не лише прилоткові частини доріг, але й відповідатимуть за чистоту газонів, тротуарів, зупинок громадського транспорту і прилеглих до них смітничків.
 
"Аби прибирання було якісним, а гроші платників податків, тобто наші з вами, витрачали за призначенням – також прописали і штрафні санкції, - йдеться у повідомленні Чернівецької міськради. - До прикладу, неочищений смітник – це дві тисячі гривень штрафу. Звертаємось до всіх жителів нашого прекрасного міста! Кожен з нас може допомогти місту бути чистим – достатньо не смітити. Водночас якщо побачили неякісне прибирання – телефонуйте в муніципальний контакт-центр 15-80 чи 050-222-15-80".
 
 
На зображенні може бути: дорога
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews