Великдень під час війни: чому краще відсвяткувати онлайн, а не йти до храму

21.04.2022 00:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Перший заступник глави МВС Євген Єнін повідомляв, що питання безпеки вірян у Великодню неділю обговорили на рівні керівництва уряду та держави.

 

Зокрема планується впровадити посилений режим служби поліції в районі ключових храмів, повідомляє канал 24. Водночас Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки закликає вірян бути обережними та не піддаватись ризикам, відтак – відсвяткувати Великдень онлайн, а не йти до храму.

 

"Ми закликаємо вас пам'ятати – у нашого ворога немає нічого святого. Росіяни можуть скористатися нашими звичаями та влаштувати терор в одне з найважливіших християнських свят", – йдеться у повідомленні.

Задля безпеки вірян Міністерство культури та інформаційної політики запрошує людей приєднатися з молитвою до Великодніх служб через трансляції на телебаченні та онлайн.

Зокрема 23 квітня о 23:30 в ефірі національного марафону єдині новини #UAразом та суспільного телеканалу UA: Культура відбудеться трансляція богослужіння ПЦУ з Михайлівського Золотоверхого собору у Києві.

24 квітня о 7:30 – богослужіння з Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз