Поліція закликає громадян і священнослужителів при повітряній тривозі шукати сховок навіть під час молитви

22.04.2022 19:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

 

Буковинська поліція буде посилено забезпечувати правопорядок під час Великодніх свят. Про це розповіла начальниця відділу комунікації ГУНП у Чернівецькій області Кароліна Маришева.

Протягом 23 та 24 квітня, поліцейські будуть стежити за правопорядком поблизу культових споруд, патрулювати вулиці населених пунктів та автошляхи краю. 

На Буковині комендантська година триває з 23 години ночі до 5-ої ранку. У цей період необхідно дотримуватись встановлених правил і вимушених заходів безпеки. Розклади богослужінь складені з урахуванням комендантської години. Також просимо вірян врахувати додатковий час на дорогу. 

Поліція закликає громадян і священнослужителів поводитися відповідально під час проведення релігійних обрядів, дотримуватись вимушених обмежень, зумовлених воєнним станом та не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога!» навіть під час богослужінь.

Безпекова ситуація на Буковині залишається стабільною та контрольованою.

В поліції Чернівецької області працює додаткова «гаряча» лінія (067) 312-85-24. За цим номером ви можете повідомити про правопорушення, а також надати інформацію, яка допоможе в боротьбі зі збройною агресією російської федерації проти України.

Начальниця відділу комунікації ГУНП у Чернівецькій області Кароліна Маришева:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews