Повітряні сили знищили дві ворожі ракети, які летіли на Західну Україну

25.04.2022 13:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Підрозділами зенітних ракетних військ Збройних сил України знищені дві ракети російських окупантів. Про це повідомляє Главком із посиланням на командування Повітряних сил ЗСУ.

«Зранку, 25 квітня, з південно-східного напрямку, із літаків стратегічної авіації імовірно Ту-95, окупантами завдано декілька ракетних ударів по Західному регіону з метою знищення об'єктів інфраструктури. Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» знищено дві крилаті ракети окупантів», – йдеться у повідомленні.

25 квітня близько 08:30 внаслідок ракетного удару стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне» у Львівській області. Загалом під обстріл росіян потрапили п'ять залізничних станцій у центральній і західній Україні.

Також над Хмельницькою АЕС були зафіксовані дві російські крилаті ракети. В «Енергоатомі» назвали такі дії Росії ядерним тероризмом та закликали зупинити російську агресію для запобігання ядерної катастрофи.

Зранку окупанти обстріляли Рівненщину: ворог цілить по залізничних об'єктах.

Також Вінниччина вранці здригнулася від вибухів. Влада закликала людей не робити жодних фото з місця події, зберігати спокій і залишатись в укриттях. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews