На основних маршрутах Буковини латають ями

Усі автошляхи на Буковині у проїзному стані

05.05.2022 23:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До усіх автомобілістів краю прийшли гарні новини. Допоки відважні воїни виборюють перемогу України, дорожники Буковини працюють над забезпеченням проїзду автошляхами державного значення області.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Наразі робітники ліквідовують аварійну ямковість на основних маршрутах краю. Крім того, дорожники прибирають сміття на узбіччях, автопавільйонах, місцях відстою автотранспорту та неподалік контрольно-пропускних пунктів Чернівецької області.

 Усі автошляхи на Буковині у проїзному стані. Штучні споруди, мости та шляхопроводи, що знаходяться на основних транспортних шляхах області - під постійним контролем дорожників та правоохоронців.

 У Чернівецькій області діє комендантська година з 23:00 до 5:00. Будь ласка, розраховуйте свій час при плануванні поїздок. У разі виникнення складних ситуації на мережі державних доріг нашої області– телефонуйте за номерами диспетчерської САД (цілодобово):

(0372) 50-93-03

(0372) 53-15-06

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews