Національна книжкова платформа України Yakaboo переїхала на Буковину (ФОТО)

18.05.2022 18:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Національна книжкова платформа України Yakaboo переїхала на Буковину. Платформа, послугами якої користуються більш ніж 3,5 млн клієнтів по всьому світу, перевезла свій склад до Чернівецької області.

Це відбулося у рамках державної програми релокації, яку успішно реалізовує Чернівецька обласна військова адміністрація.

 

Генеральний директор Yakaboo Іван Богдан розповів про переїзд компанії та роботу книгозбірні на новій локації:

- Наша компанія опинилася на території активних бойових дій. Аби зберегти найбільший книжковий склад України, вирішили переїхати на захід. У Чернівецькій області ми отримали шалену підтримку влади, місцевої громади, тож успішно перевезли склади і вже 15 квітня відновили свою роботу. Тепер книжки з Буковини відправляємо по всій Україні та за кордон.

Він також зазначив, що на підприємстві працюють 70 робітників, половина з яких – представники однієї з громад краю. Тож книгами зараз опікуються місцеві жителі та вимушені переселенці, які наразі проживають на Буковині.

- Плануємо реалізовувати на Буковині ще чимало ідей на проєктів. Серед них – створення у Чернівцях культурно-літературного хабу, – додав він.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews