«Україну не розділити, бо її зшиває міцна нитка любові». Презентували емоційне відео до Дня вишиванки

19.05.2022 23:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Безмежна любов, біль і надія. Все це можна знайти у візерунках української вишиванки. У ній частина нашого ДНК, наша ідентичність, наша душа. 

Вишиванка - один із символів України. Адже у всьому світі вже знають, що бути українцем - це берегти традиції свого народу, носити вишиванку, й любити рідну землю понад усе.

Сьогодні українські вишиванки одягають військові, залізничники, медики, кухарі, люди різних професій. Саме їхня щоденна праця наближає Україну до перемоги. Про це Міністерство культури та інформаційної політики України спільно із FILM.UA підготувало емоційне відео.

- Коли я думаю про те, що сьогодні відчуває кожен українець — до мене приходить цей образ — що хтось наче голкою розшив наші серця любов’ю та болем — червоними та чорними нитками. І ця вишивка тепер назавжди з нами, під нашим щоденним одягом. Уся наша команда була щаслива повернутись до роботи, для більшості це були перші зйомки під час війни. І це така радість — робити те, що ми вміємо, для країни, яку ми так любимо, і за яку ми всі зараз боремося. Як щодня борються всі герої нашого ролику, — поділилася креативна продюсерка FILM.UA Анастасія Лодкіна.

Зйомки проходили у Львові, зокрема на території Львівського державного університету безпеки та на Головному залізничному вокзалі. Саундтреком до відео стала пісня "Човен" гурту "Океан Ельзи".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews