Сергій Притула побував на виробництві "Бандеромобілів" у Чернівецькій області (ФОТО, ВІДЕО)

І придбав ще десять багі для ЗСУ

26.05.2022 09:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Шоумен і благодійник Сергій Притула приїхав на Буковину, щоби подивитися, як створюються унікальні багі VOLS для української армії.
 
Ще наприкінці березня його благодійний фонд придбав дві таких машини для потреб військових. Назвали їх «Петлюра» і «Коновалець».
 
- Перший пішов служити у 72, другий у 93, - каже Сергій. - І «чорні запорожці» і «холодноярці» протестували апарати у самих, що не є, бойових умовах. Дали зворотній зв‘язок, сказали, що багі - вогонь!
 
Після цього Притула прокоментував фінал Євробачення у Твітері, зібрав необхідну кількість коштів і замовив у виробника ще 10 багі. До слова, у народі ці диво-машини вже встигли назвати Бандеромобілями.
 
- Що найприємніше, так це те, що нам не доводиться купувати їх за кордоном, а гроші працюють тут, в Україні, на Буковині. Куди сьогодні і приїхав, познайомитись із виробником особисто і подивитись на виробничі процеси. Дякую Володимиру Садику і його родині за невтомну працю, яка допомагає нищити ворога! - підсумував шоумен.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
- Показали Сергію Притулі наш невеличкий цех, процес створення багі, провели тест-драйв. І подякували, адже він і команда Благодійного фонду Сергія Притули щодня роблять просто щось космічне! До нас теж доторкнулися - придбали ще 10 багі VOLS для ЗСУ, - каже виробник машин Володимир Садик.
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews