Переселенець з Лисичанська відкрив майстерню у Годилові і планує оздобити місцевий парк

26.05.2022 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Працював під обстрілами. Та коли не стало харчів, води і світла – евакуювався на Буковину. І хоч без власних інструментів, але почав працювати на новому місці.

Для Ігора із Лисичанська, що на Луганщині, Великокучурівська СТГ стала другою домівкою. Тут він уже третій місяць живе у школі. На знак вдячності відкрив майстерню, де разом з іншими переселенцями трудиться на благо громади. Крім того, проводить для місцевих дітей заняття із англійської мови.

- Тут люди мене гостинно зустріли, допомагають всім, чим можуть. Тому я вирішив створити так звану «Майстерню вдячності». Займаюся тут тим, чим займався вдома. Місцеві жителі допомогли купити болгарку, необхідні деталі. Наразі тут є вже 5 станків, за якими ми щодня із іншими чоловіками працюємо, – сказав Ігор.

У своїй майстерні переселенець створює різні вироби. Чоловік планує облаштувати у Годилові парк, тож наразі працює над виготовленням лавок та альтанок. Аби вистачило коштів на фарбу, Ігор продав власні колекційні монети.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews