Внаслідок ворожого обстрілу загинув Герой із Сокирянщини

28.05.2022 00:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Внаслідок ворожого обстрілу в місті Сєвєродонецьк, загинув 35-річний Герой з Буковини Петро Шкута.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

 

Чоловік отримав важкі поранення та деякий час перебував у лікарні, однак 27 травня життя 35-річного Петра Шкута обірвалося.

"Сумна звістка сколихнула Сокирянщину. 27 травня в медичному закладі міста Дніпро, від отриманих в бою ран, помер житель села Василівка Шкута Петро Олексійович. 22 травня, внаслідок артилерійського обстрілу в місті Сєвєродонецьк, Петро Шкута отримав тяжкі поранення. Бойові побратими доставили воїна до лікувального госпіталю в місті Дніпро, де він мужньо боровся за життя. 27 травня вірний син української землі відійшов у вічність. Йому було лише 35…. Петро Олексійович Шкута був хорошим сином, найкращим чоловіком та батьком, люблячим братом та надійним другом. Його знали та поважали односельчани. Його цінували коллеги з ТОВ "Будмонтажсервіс-1", де Петро працював понад 15 років. Неможливо знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка є найголовнішою в житті. Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері Героя - Тетяні Петрівні, дружині - Тетяні Михайлівні, донькам - Юлії та Вікторії, сестрам - Валентині та Вірі, а також всім близьким та рідним загиблого захисника!" - йдеться у повідомленні Сокирянської міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews