"Віддав себе без останку за нашу свободу". Загинув боєць із Стрілецького Кута

31.05.2022 00:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Війна продовжує забирати найкращих синів Буковини. Під час виконання бойового завдання загинув мешканець села Стрілецький Кут Руслан Романчук.

Про це йдеться на сторінці Стрілецькокутського опорного закладу освіти у Facebook.

"Захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість та мужність, загинув наш земляк, житель села Стрілецький Кут , випускник Стрілецькокутської середньої школи - Романчук Руслан Васильович , 1978 року народження. З перших днів російсько-української війни Руслан Васильович став на захист України та віддав себе без останку за нашу свободу.

Учні та вчителі Стрілецькокутського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким та поділяють тяжкий біль утрати. Світла , вічна пам’ять і безмежна шана герою, який віддав своє життя за мир та спокій на рідній землі. Низький уклін родині Руслана Васильовича! Слава герою України! Слава воїну-захиснику України!" - йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews