Десять нових МАФів у Чернівцях продаватимуть влітку морозиво і квас

01.06.2022 00:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях завершено конкурс на встановлення тимчасових літніх МАФів. Незабаром морозиво і квас з’являться ще на десяти локаціях міста.
 
Цікаво, що у деяких лотів початкова ціна зросла у п’ять разів, а кілька лотів виграли підприємці з інших регіонів України. Такі результати свідчать, що Чернівці є привабливими для малого бізнесу. Його розвиток не лише дозволить поповнити бюджет міста коштом внесків переможців, але й створити нові робочі місця.
 
"Цьогоріч підприємці виявилися трохи неготовими до конкурсу на розміщення МАФів, адже однією з основних вимог був їх естетичний вигляд. Департамент урбаністики та архітектури ЧМР одразу попередив, що відбраковуватиме старі, обшарпані та недолугі «халабуди». Малі архітектурні форми не мають захаращувати наше місто, а навпаки доповнювати його красу". - переконані у міській раді.
 
МАФ. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews