Злісну крадійку з Чернівців в умовах воєнного стану можуть засудити до 8 років в'язниці

03.06.2022 12:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

За таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану 30-річній зловмисниці з Чернівців загрожує максимальне покарання - до 8 років позбавлення волі.

У ході досудового розслідування працівники Чернівецького районного управління поліції встановили, що неодноразово судима за майнові злочини чернівчанка, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, не стала на шлях виправлення та продовжила свою протиправну діяльність.

Поліцейські з’ясували, що 13 квітня жінка викрала з прилавку місцевого магазину парфуми та декоративну косметику.

Зловмисниця продовжила свою злочинну діяльність та 3 травня поцупила у 61-річного чернівчанина мобільний телефон з встановленим додатком, що дозволяє безконтактний розрахунок. В подальшому, жінка користуючись чужим смартфоном здійснила покупки, за які розраховувалась коштами потерпілого. Таким чином, чернівчанка з банківського рахунку чоловіка викрала понад 20 тисяч гривень.  

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав порушниці запобіжний захід тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews