Середмістя Чернівців від цього вікенду стане пішохідним на два місяці

07.06.2022 13:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У центрі Чернівців на два місяці створили експериментальну пішохідну зону, яка діятиме у вихідні та святкові дні. Відповідне рішення прийняли сьогодні на виконкомі міської ради.

Пішохідну зону у центральній частині Чернівців організують у вихідні та святкові дні в режимі експерименту строком на 2 місяці в межах вул. І.Франка, частини вул. А.Міцкевича (ділянка від вул. І.Франка до вул. С.Бандери), вулиць С.Бандери, Банкової, М.Емінеску, частини площі Театральної (окрім ділянки від вул. І.Котляревського до вул. Е.Штейнбарга), частини вул. М.Заньковецької (ділянка від вул. Університетської до вул. Л.Бетховена), частини площі Філармонії разом з частиною вул. Максима Горького (ділянка в межах площі Філармонії), частини вул. П.Чайковського (ділянка від вул. М.Заньковецької до вул. Поштової), вул. Поштової, частини вул. Університетської (ділянка від вул. М.Заньковецької до площі Центральної), частини площі Центральної (ділянка від вул. Університетської до вул. І.Франка).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews