На Буковині судитимуть колишнього митника Недугу, через якого в ДТП загинула 21-річна дівчина (ФОТО)

Винуватець трагедії втік і переховувався від слідства

09.06.2022 16:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього держінспектора митниці, який, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.
 
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
 
За даними слідства, 16 серпня 2021 року у селі Припруття Чернівецького району, 29-річний митник, керуючи транспортним засобом Opel Insignia у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Audi A4. Від отриманих травм 21-річна пасажирка Audi загинула на місці події. Обвинувачений втік з місця злочину та переховувався від слідства.
 
Вадим Недуга. Фото з мережі Інтернет
 
Після обрання запобіжного заходу, з 30 грудня 2021 року, він перебуває під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі п’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернівці) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews