Буковинський онкологічний центр отримав від Німеччини дві сучасні наркозно-дихальні станції

10.06.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Нові сучасні наркозно-дихальні станції «Dräger» отримав Буковинський клінічний онкологічний центр. Це апарати високого класу, безпечні для пацієнтів та водночас зручні для лікарів-анестезіологів, що їх використовують.

Обладнання Буковина отримала за сприяння університетської клініки Schleswig-Holstein, що в німецькому Любеку.

- За допомогою станції «Dräger» можна не тільки підтримувати дихальну активність пацієнтів під час операцій, а і проводити знеболення за допомогою низькопоточних газів. Апарат має інтелектуальні модулі, автоматично змішує кисень, видає рівень вуглекислого газу на видиху тощо. Таке обладнання дозволяє ретельно контролювати життєві показники, а лікар може швидко реагувати та корегувати стан хворого, – пояснює начальник служби анестезіології онкологічного центру Олександр Ляшко.

Директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної військової адміністрації Олег Чорний подякував німецьким медикам за багаторічну співпрацю та підтримку.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews