На Вижниччині укріплюють гірську дорогу (ФОТО)

14.06.2022 14:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На автошляху Т-26-01 «Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» влаштовують низову підпірну стінку з габіонних конструкцій. Аварійно-відновлювальні роботи тривають у селі Руська Вижницького району, на місці зсуву земляного полотна.

Йдеться про ділянку дороги, де було пошкоджено берегоукріплення річки Сучава.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Це гарні новини для водіїв, адже 126 метрів укосу гірської дороги зміцнять сітчастими ящиками, заповненими природним каменем. Щоб укріпити відрізок шляху, спеціально влаштують від 5 до 8 рядів габіонних конструкцій. Наразі працівники двох філій Чернівецького облавтодору уже звели 40 погонних метрів габіонних матраців.

Ремонтні роботи виконують у рамках експлуатаційного утримання, як аварійно-відновлювальні.

У Службі автомобільних доріг нагадують, на цьому відрізку автошляху введено обмеження руху для транспортних засобів загальною масою понад 5 тонн. Встановлені відповідні дорожні знаки.

Сполучення села Руська з районним центром Вижниця та смт. Путила для інших учасників руху здійснюється шляхом об’їзду такими автошляхами:

  • Т-26-09/Р-62/ – Долішній Шепіт – КПП «Руська»;
  • Р-62 Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці;
  • Т-26-01 Вашківці – Путила – КПП «Руська» та у зворотному напрямку.

 

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews