Поліція викрила трьох буковинців, які займалися незаконним вирощуванням конопель (ФОТО)

11.07.2022 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Поліцейські продовжують оперативно-профілактичне відпрацювання території обслуговування для боротьби з нелегальним культивуванням нарковмісних рослин. 

Співробітники груп реагування Чернівецького районного управління поліції та відділення № 4 (м. Герца) ЧРУП викрили 66-річного жителя села Горбова, який займався культивуванням нарковмісних рослин.

Поліцейські отримали згоду від чоловіка на огляд приватної території. Співробітники поліції виявили на орендованій земельній ділянці грядки з коноплями. Правоохоронці вилучили у порушника 88 нарковмісні рослини.

Цього ж дня, поліцейські сектору реагування відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції під час профілактичного відпрацювання території обслуговування виявили культивування конопель на присадибній ділянці у селі Малинці.

Читайте також

Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»

Працівники поліції вилучили з господарства 36-річного буковинця 37 рослин конопель.

Також, правоохоронці задокументували ще один факт незаконного вирощування нарковмісних рослин 53-річним жителем цього ж села. Поліцейські виявили та вилучили на городі у чоловіка 7 кущів конопель.

Вилучені рослини правоохоронці направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції внесли відомості про викриті правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews