У моторошній ДТП на Буковині, у який загинув військовослужбовець з сім'єю, винний водій із Львівщини (ФОТО)

17.07.2022 19:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У ДТП на Буковині загинув військовослужбовець з сім'єю - повідомлено про підозру водію з Львівщини. За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру водію, який порушив правила безпеки дорожнього руху та вчинив смертельну автопригоду із чотирма загиблими.
 
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
 
За даними слідства, 16 липня цього року на трасі Житомир-Чернівці, 79-річний житель Львова, керуючи транспортним засобом Ford Transit порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю Skoda Favorit та допустив зіткнення.
 
Внаслідок зіткнення тяжкі тілесні ушкодження отримав 19-річний водій легковика. Четверо його пасажирів - 45-річний військовослужбовець з села Клішківці Дністровського району Чернівецької області, його дружина та діти 17-ти та 22-х років загинули на місці пригоди.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі ГУНП у Чернівецькій області.
 
null
Фото з мережі Інтернет

ДТП. Фото патрульної поліції Чернівецької області

null
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews