Відомий актор з Чернівців підтримав війну росії та попрощався з мамою

18.07.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відомий російський актор Сергій Юшкевич підтримав війну проти України, незважаючи на те, що він тут народився і виріс і що його мати досі мешкає у Чернівцях.

Також він розповів російським ЗМІ, що з повагою ставиться до військових, які беруть участь у "спецоперації". Про це пише Стопкор.

Сергій Юшкевич

- До військових, які беруть участь у спецоперації, я ставлюся з повагою і вдячністю. Я відчуваю біль від того, що відбувається, хочу, щоб наші хлопці швидше повернулися додому. Я розумію, що цей біль - з обох боків. Моя мама у Чернівцях, на Західній Україні, живе і зараз, – заявив актор.

Він додав, що намагався перевезти свою маму до Росії, але вона категорично відмовлялася. За його словами, вперше він намагався переконати її переїхати ще у 2014 році, але жінка відповіла, що "старе дерево не пересаджують".

- На даний момент ми з мамою вже три роки не бачилися. Ми навіть... попрощалися про всяк випадок, – додав Юшкевич.

Нагадаємо, що Федір Добронравов висловив підтримку армії росії у діях на території України, роздавав солдатам автографи та радісно фотографувався з ними. Також побажав солдатам якнайшвидшого одужання і розповів, як сам служив у повітрянодесантних військах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews