У Чернівецькій бібліотеці діє експозиція, присвячена Декларації про державний суверенітет України

18.07.2022 08:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Михайла Івасюка розгорнули книжкову експозицію, присвячену річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України.
 
Як розповіла директорка книгозбірні Наталія Філяк, розгортання такої експозиції вже стало традицією. Працівники готують літературу про державотворення України та історію утвердження Декларації про державний суверенітет. Щороку експозицію намагаються доповнити новими надходженнями.
Крім того, перелік тематичної літератури розміщено на сайті книгозбірні.
 
- 16 липня Україна відзначатиме річницю проголошення Декларації про державний суверенітет, тож фахівцям, викладачам, студентам, а також усім, хто цікавиться питаннями державотворення України в цілому та історією створення та утвердження Декларації про державний суверенітет України, пропонуємо ознайомитись з виданнями з фондів Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка, перелік яких розмістили в абетковому порядку, - повідомляють у книгозбірні.
 
Ознайомитися з представленою експозицією можна буде упродовж декількох тижнів.
 
На зображенні може бути: 1 особа
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews