У бою з окупантами на Донеччині загинув колишній заступник мера Новодністровська

19.07.2022 14:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На 53-ому році життя у боях за Україну загинув старший солдат, головний сержант – командир 1 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки Микола Андрійович Козак. 

Про це на сторінці у Facebook написала мер Новодністровська Наталія Цимбалюк:

"Виконуючи бойове завдання із забезпечення оборони, відсічі й стримування збройної агресії поблизу с. Верхньокам’янське Бахмутського р-ну, М. А. Козак загинув у результаті артилерійського обстрілу…

Де б не працював Микола Андрійович – у школі, у відділенні банку, заступником Новодністровського міського голови, на Дністровській ГЕС-1 – його інтелігентність, витримка, чуйність і професіоналізм, а ще – привітна усмішка, залишались у всіх добрим спомином. А найголовніше – його синівську відданість ще із самого початку війни на українському сході й від повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року відчула Батьківщина.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого земляка, вірного сина України – Миколи Андрійовича Козака.

Усією громадою щиро співчуваємо усій родині – хай Царство Небесне прихистить душу покійного, а наша щира молитва підтримає душу загиблого Героя на шляху до Вічної правди".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews