У Чернівецькій обласній дитячій лікарні знаходяться дві дівчинки-китайки, народжені сурогатними мамами

Вони опинилися не у своїй країні, не зі своїми батьками

25.07.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
 

За словами Сергія Качмарського, дітей намагалися перевезти через митницю. Тепер дві маленькі дівчинки-китаянки Мія та Лія знаходяться у лікарні у відділені для недоношених діток.

"Ще до війни на нашій митниці було затримано групу людей, які перевозили цих діток. Можливо, це були діти, яких народили сурогатні мами. Хтось за кордоном оплатив це. Але пішов якийсь збій, люди були затримані. І на сьогодні дві маленькі дівчинки-китаянки Мія та Лія знаходять зараз у відділенні для недоношених діток у Чернівецькій обласній дитячій лікарні. Дві маленькі дівчинки опинилися не у своїй країні, не зі своїми батьками. І яке у них майбутнє знає лише один Бог", - цитує Сергія Качмарського Green Post.

Дітками опікується медичний персонал лікарні, адже у них немає нікого з рідних.

 
 
"Спілкуючись зі своїми друзями лікарями з лікарні я дізнався про них і вирішив допомогти цим дівчатками. У них немає ні мами, ні тата, з часом цих діток мають передати дитбудинок. Усі лікарі та медсестри допомагають цим маленьким дітям", - сказав Сергій Качмарський.


Активіст закликав чернівчан допомогти цим діткам усім необхідним.

"Під час спілкування з лікарями дізнався,що є потреба в дитячому столику для годування. В кого є можливість придбати буду дуже вдячний", - написав Сергій Качмарський.

До слова, на окупованій Херсонщині російські військові відбирають в місцевих приватну нерухомість.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews