На Буковині вже кілька днів не можуть розшукати 17-річну дівчину. Прикмети

26.07.2022 07:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині розшукують 17-річну жительку села Кам’янка Мар’яну Мігуцу, яка ввечері 22 липня пішла з дому та не повернулася. За попередньою інформацією, дівчина могла поїхати на Львівщину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області:

"На пошуки безвісти зниклої неповнолітньої орієнтовано особовий склад поліції Чернівецької області. Правоохоронці опитали родичів, близьких і знайомих Мар’яни, які можуть володіти інформацією, корисною для розшуку дівчини. Також поліцейські відпрацювали місця ймовірного перебування юної буковинки. Попередньо співробітники поліції встановили, що того вечора дівчина поїхала до Чернівців, а вже наступного дня разом із товаришем попрямувала до Львова".

Прикмети розшукуваної: на вигляд 18-20 років, худорлявої тілобудови, зріст приблизно 173 см, волосся довге, світлого кольору.

Дівчина була одягнута в шорти й футболку темного кольору.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної Мар’яни Мігуци – прохання повідомити за номерами телефонів (03734) 2-14-78, (066) 723-43-93 або на спецлінію "102".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews