"Сміливо дивився в очі окупантові та захищав свій народ": загинув випускник Буковинського ліцею-інтернату

31.07.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Захищаючи Україну загинув випускник Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Євген Чорноконь, який родом з Хмельницької області.

Про це повідомили на сторінці ліцею у Facebook:
 
"Важка втрата покрила скорботою наш край. Невимовний біль вкотре розриває серця вчителів та вихователів Буковинського ліцею...
 
Чорноконь Євген Миколайович, відданий захисник України, ревний патріот, один із кращих випускників нашого закладу, віднині стоятиме за Батьківщину в Царстві Любові та Справедливості. Ще у 2007 році, вступивши до ліцею, ця дитина обрала свій шлях - жити не для себе, а для України. Будучи курсантом вищого військового навчального закладу, він мужньо боронив рідну землю, пройшов пекло в АТО в боях за Дебальцеве. Від початку російського вторгнення в Україну сміливо дивився в очі окупантові та захищав свій народ, не шкодуючи власного життя.
 
Євгене, нехай той клаптик землі, де Ти поліг, запам'ятає Твій останній дотик і зацвіте ніжним цвітом на згадку про Тебе... Нехай грізним відлунням озоветься останній удар Твого серця і назавжди відштовхне ворога з України... Шануємо Твою світлу пам'ять! Спочивай з миром!"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews