Директорка дитсадка із Сокирян, яка скандалила з поліцейськими після зупинки її кабріолету, звільнилась (ВІДЕО)

03.08.2022 01:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Водійка, яку нещодавно поблизу Кельменців на Буковині зупинили поліцейські через порушення правил дорожнього, звільнилася. Жінка на кабріолеті Peugeot поводила себе неадекватно і зухвало ставилася до поліцейських, хизуючись знайомством із нардепами.

Після зупинки авта водійка, яка  виявилася директоркою Сокирянського дитячого садочка №1 "Веселка" Тетяною Герасимчук, почала лаятись і обурюватися, що її незаконно зупинили.



2 березня на своїй сторінці у Facebook вона опублікувала допис, у якому процитувала Ліну Костенко і повідомила, що звільняється:

"Судячи з останніх подій мого життя, вирішила написати заяву на звільнення. Я за здорову, помірковану та конструктивну критику та іноді доля посилає нам перешкоди, долаючи їх, ми здатні робити помилки. Та іноді доля посилає нам перешкоди, долаючи їх, ми здатні зробити помилки. Але життя триває і вносить свої корективи, тому я вирішила піти з посади директора ЗДО 1 "Велелка", якому віддала частиночку своєї душі та любові", - йдеться у дописі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews