За незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин чернівчанина засуджено до 9 років за ґратами (ФОТО)

12.08.2022 09:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 22-річного жителя Чернівців, який незаконно зберігав з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини. Громадянина засуджено до 9 років 3 місяців позбавлення волі.
 
Встановлено та доведено, що у березні цього року, чоловік зберігав при собі велику кількість наркотичних та психотропних речовин. Був викритий правоохоронцями у комендантський час на одній із вулиць Чернівців. При собі мав великий пакет та рюкзак з наркотиками. Під час огляду у чоловіка виявлено та вилучено: 89 полімерних згортків з PVP; 16 зіп-пакетів канабісу; 16 згортків амфетаміну; зіп-пакет із плодовим тілом грибів та кристалічні речовини (4-метилметкатинон).
Громадянин свою вину визнав.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції Поліція Чернівецької області.
 
 
Немає опису світлини.
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews