За десять років 36 буковинців отримали статус осіб, які постраждали від торгівлі людьми

20.08.2022 08:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

З 2012 року 36 буковинців отримали статус осіб, які постраждали від торгівлі людьми. За статистикою найчастіше до рук зловмисників потрапляють вразливі верстви населення.

Про це йшлося під час засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, яке очолила заступниця начальника Чернівецької ОВА Ірина Ісопенко.

- На Буковині функціонують два притулки, які надають допомогу особам, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, а також постраждалим від домашнього насильства і торгівлі людьми. Крім того, у нас є 26 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які також діють у цій сфері. Спільно нарощуватимемо роботу у цьому напрямку, - зазначила Ірина Ісопенко.

Присутні обговорили питання протидії торгівлі людьми та домашньому насильству. Під час засідання вирішили активізувати роботу щодо виявлення осіб, які ймовірно постраждали від торгівлі людьми, а також працювати над покращенням якості надання соціальних послуг таким громадянам.

Буковинці, які потрапили у ситуацію торгівлі людьми, можуть звертатися до Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА за номером - (0372) 55-03-80 та відділу міграційної поліції ГУНП у Чернівецькій області - (0372) 59-18-30 або 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews