Дружина Резнікова, яка починала кар'єру телеведучої у Чернівцях, помріяла про весілля у Криму (ФОТО)

21.08.2022 10:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Телеведуча Юлія Зорій, яка починала свою кар'єру у Чернівцях, зізналася, що коли її чоловік Олексій Резніков вирішував, чи приймати пропозицію президента очолити Міноборони, вона була дуже проти. Але тепер, під час повномасштабної війни, жінка радіє, що саме її коханий обіймає цю посаду. 

У програмі "Сніданок з 1+1" Зорій розказала, чи спілкується з чоловіком про його роботу та за що йому дякує у ці складні часи, пише TabloID. 

- Він просить не говорити про роботу, - зізналася Юлія. - Якщо мене цікавлять якісь суперечливі моменти, є якась інформація, він мені їх роз’яснює. Він і так весь час на телефонах, постійно щось вичитує, має багато інтерв’ю… Він може мені показати якийсь текст, попросити подивитись якесь інтерв’ю, дати свою оцінку. Але загалом я у це не лізу. Людина приходить додому просто фізично, але все одно головою він на роботі.

Телеведучій подобається, що її чоловік у будь-якій ситуації зберігає посмішку і гарний настрій. 

- От такий темперамент у людини. Він завжди налаштований, що б не відбувалось – у нього немає проблем. Тобто немає такого, що він би не міг вирішити. І я – людина, яка весь час наче "міністерство паніки та істерики" (сміється – ред.)… мені це дуже допомагає. Я кажу йому: "Дякую, що ти такий", - розказала Зорій.

Олексій Резніков та Юлія Зорій. Фото з мережі Інтернет

На запитання, чим Резніков її підкорив, Юлія зазначила, що з ним вона завжди почувається захищеною, і він вміє любити та приймати любов, чує та дослухається.

Згадуючи момент пропозиції чоловікові очолити посаду міністра оборни, Юлія зізналася, що виступала проти і навіть плакала.

- Я розуміла, що це Міністерство оборони, напружена ситуація в країні. Бесіди та перемовини щодо його призначення точилися близько місяця. І він також погодився не одразу, зважував усі ризики, свій професіоналізм. Коли вони з президентом дійшли згоди – я так плакала. Але тепер я інколи лежу вночі і дякую Богові, що на цій посаді саме ця людина, а не хтось іншій. Бо я знаю набір його якостей, цінностей та моральних принципів. А все інше і так люди бачать, - наголосила Зорій.

Юлія запевнила, що не має амбіцій стати першою леді, так само, як і її чоловік - зайняти крісло президента. До того ж, жінка зауважила, що повномасштабне вторгнення привело до серйозної переоцінки цінностей.

- Я зрозуміла, що впізнаваність, популярність, телебачення, моя робота – так, я це люблю. Але немає нічого важливішого за сім’ю, за їх близьких, життя та здоров’я. От правда. Тому усі бажання якось себе проявляти, матеріальне, воно все відійшло на другий план, - сказала Юлія.

 
 
- Я ніколи не була в Криму… можливо, можемо собі святкування там візуалізувати, - сказала вона.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews