У Чернівцях підняли найбільший державний прапор області (ВІДЕО, ФОТО)

23.08.2022 12:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають свято символу нашої свободи та незалежності - День Державного прапора. З цієї нагоди у Чернівцях біля найбільшого в області стягу, що у парку «Жовтневому», провели урочистості. Розпочилася вони із хвилини мовчання за загиблими воїнами у війні проти рф.
 
- Державний прапор - це не лише один із головних символів нашого сувернітету, а й частина душі кожного українця. Він втілює національну єдність, гідність, честь. Під синьо-жовтим стягом ЗСУ нищать ворога, виборюючи свободу. Слава та шана усім, хто воює за те, аби наш прапор знову замайорів у містах та селах, де тимчасово оселився ворог. Зі святом, дорогі буковинці. У єдності наша сила. Миру та перемоги! - сказав начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
 
У заході також взяли участь перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, Чернівецький міський голова Роман Клічук, військові, представники ОВА та громадськості.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews