"Я позбавлю українського безхатька поясів”: британський боксер Ф'юрі не сумнівається у перемозі над Усиком

25.08.2022 06:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) відповів на виклик українського володаря поясів IBF, IBO, WBA Super та WBO Олександра Усика (20-0, 13 КО).

Українець після перемоги над Ентоні Джошуа у реванші заявив, що готовий боксувати лише з Ф'юрі, а в іншому випадку не збирається виходити на ринг знову.

Тайсон Ф'юрі записав звернення до потенційного суперника:

"Я щойно побачив, як Джошуа вдруге програв Усику. Англія втратила свої пояси, але в мене є рішення. Якщо ви хочете їх повернути, то надішліть циганського варвара, відправте мене, і я позбавлю українського безхатька його титулів, як я зробив з останнім українським безхатьком (Ф'юрі у 2015-му році переміг Володимира Кличка – прим.).

Але це буде дорого. Ви повинні заплатити, якщо хочете побачити найкраще. Це буде дуже дорого, тож діставайте чекову книжку, і тоді я позбавлю українського безхатька поясів”.

Варто зазначити, що перемога над Ф'юрі принесе Усику звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, оскільки він збере всі титули дивізіону.

Бій може відбутися уже 17 грудня цього року у Саудівській Аравії. Загальний гонорарний фонд - 125 мільйонів фунтів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews