Херсонець залишив сім'ю в безпеці на Буковині, а сам загинув у боротьбі з ворогом

25.08.2022 13:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Під час ворожого обстрілу загинув 47-річний військовий з міста Херсон Олександр Звягін. На початку повномасштабного вторгнення він вивіз свою сім’ю на Буковину й пішов захищати країну.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Великокучурівської громади Василь Тодеренчук:

"Сьогодні знову з сумом повідомляємо вам про непоправну втрату. Під час ворожого обстрілу загинув 47-річний військовий з міста Херсон Звягін Олександр Юрійович, який після повномасштабного вторгнення окупанта на українську землю залишив свою домівку у місті Херсон й разом із своєю сім’єю переїхав у нашу громаду.

Вони тут зареєструвалися, як внутрішньо переміщені особи. Впевнившись, що його сім’я перебуває у безпеці, Олександр добровільно звернувся до військового комісаріату, щоб мужньо стати на захист України.

Був мобілізований та направлений у зону бойових дій… Його вчинок гідний шани та поваги. Він наш Герой. Сьогодні він наш односелець, адже його сім’я тут, чекала та молилася за нього.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, стоїмо поруч з ними у їхній біді, схиляємо голову. Вічна Пам’ять, Вічна Слава Герою".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews