"Завжди справедливий, чесний та відповідальний": на війні загинув колишній сільський голова з Буковини

29.08.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У війні з рашистськими окупантами загинув Олександр Кутейніков, який до війни працював секретарем Грубнянської сільської ради, упродовж двох скликань - Грубнянським сільським головою.

Про це повідомляють на сторінці у Facebook Сокирянської міської ради:

 

"Передчасна смерть забрала життя прекрасної людини, найкращого сина, батька та вірного друга – Олександра Кутейнікова.

Більшу частину свого трудового шляху Олександр Степанович присвятив роботі на благо людей. Одне скликання Олександр Кутейніков працював секретарем Грубнянської сільської ради, два скликання - Грубнянським сільським головою. Його шанували та цінували односельчани, поважали колеги.

Завжди справедливий, чесний та відповідальний. З початком війни Росії проти України з перших днів пристав до лав Збройних Сил України, аби захищати рідну землю.

На жаль, невблаганна смерть обірвала молоде життя.

Сокирянська міська рада та особисто міський голова Василь Козак висловлюють найщиріші співчуття матері – Фаїні Іларіонівні, батькові – Степану Трифоновичу, вітчиму - Шамсадіну, сину - Даниїлу, всім близьким і рідним, з приводу передчасної смерті найдорожчої в житті людини. Нехай опіка Господня полегшить біль вашої втрати.

Світла пам'ять про хорошу людину вічно житиме в наших серцях! Вічна пам’ять та Царство Небесне Олександру Степановичу Кутейнікову!"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews