"Приклад справжнього Героя": у боротьбі з рашистами загинув буковинець Анатолій Козак

08.09.2022 21:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Біль і смуток, невимовне горе знову прийшли на Сокирянщину. У війні росії проти України загинув житель села Шебутинці Анатолій Васильович Козак.
 
Про це повідомляє Сокирянська міська рада:
 
"Молодий, енергійний, завжди справедливий та відповідальний. У свої 37 років Анатолій Козак знав, що таке війна. Ще у 2014 році, з початком антитерористичної операції на Сході України, молодий хлопець приєднався до лав Збройних Сил України - захищати рідну землю. Пізніше продовжив службу у правоохоронних органах – працював на різних посадах у відділенні поліції №1 (м. Сокиряни). З початком повномасштабного вторгнення росії, Анатолій не задумуючись пішов до війська боронити Україну від ворога.
 
Під час штурмових дій біля населеного пункту Майорськ, Донецької області, вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину 07 вересня мужній військовослужбовець загинув.
 
Молодший сержант Анатолій Козак був командиром мотопіхотного відділення, мотопіхотного взводу, мотопіхотної роти, мотопіхотного батальйону однієї із військових частин Збройних Сил України.
 
Анатолій Козак – приклад справжнього Героя. Він дійсно в собі уособлював той український дух, позицію, непідкореність, непримиренність - все те, з чим український народ увійшов у світову спільноту. Все те, з чим не може змиритись ворог.
Україна трималася і тримається на таких як Анатолій Васильович Козак – мужніх, незалежних, вірних і надійних. Він був великим патріотом і показав нам усім приклад того, як треба любити Україну.
 
Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття батькам Героя – Василю Васильовичу та Валентині Іванівні, сестрі – Галині Василівні та її сім'ї, доньці – Аріні".
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews